V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Letohrad B vs Morašice

Neobyčejný příběh šílenství

O tomto zápase jste se mohli dozvědět bližší informace z nejrůznějších zdrojů internetových i v tištěnné podobě. Zde to bude poněkud chudší pro mou nepřítomnost, kvůli obavám z možného zranění, na daném klání. Nikdo netušil o jak velké proroctví šlo. Je jasné, že v dnešní době umí potravinářský průmysl v kombinaci s překupníky drog namíchat tak silnou dávku návykové látky, která když napadne jedince s menším množstvím mozkových buněk, respektive napadne všechny jeho buňky, tak se konzument stává na nějaký čas neovladatelný. Alespoň, že se nikomu nic vážnýho nestalo. Stehy Klementovi na nose docela sluší a než se znova ožení, tak se mu to určitě zahojí.

Zápas: Letohrad B - Morašice 0:3 kontumace

Góly: J.Kubeš, P.Vomáčka

Žluté karty:  D.Kubeš

Sestava: J.Lněnička - M.Chmelík, M.Ropek, J.Vosmek, M.Klement - D.Kubeš, J.Kubeš, V.Jetmar (Petr Kuta), J.Růžek - M.Částek (P.Vomáčka), M.Burian 


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.