Letní přestávka je holt krátká, novou sezónu zahájí muži již začátkem srpna pohárovým utkáním v Němčicích, takže není na co čekat. Příprava začíná v úterý 16. 7.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Morašice vs Stolany

Víte, co to znamená? Že jsme zase o krok za nimi

Naše úvodní čtyři vystoupení by se daly popsat zkratkou ctrl+c a ctrl+v, neboť je to neustále na stejné brdo. Trenér Kuta pro posílení ofenzívy do tohoto zápasu nasadil trojici útočníků a ve středu zálohy nechal samotného neutahatelného Jokeše. Kromě zámořského Ropka jímala střídačka prakticky všechny sedmdesátky, které v kádru máme.

Úvod zápasu se nám jako již tradičně nad míru nevydařil, což dali hlasitě a právem najevo zase všechny sedmdesátky v ochozech. Nejprve si mezi Štancla a Válka naběhl hostující záložník a předložil Kaciáňovi první zářez k budoucímu hatricku. O pár minut později Holomek krásně vysunul Kaciáňa, ten obešel Lněničku a manko bylo dvougólové. My jsme si kromě pár centrů do vápna nevytvořili žádnou příležitost, jak výsledek zkorigovat.

Druhou půli jsme nezahráli špatně, ale hosté si náskok poklidně hlídali. Místo snížení přišel po centru do vápna nárůst vedení a před koncem ještě Kaciáňa vysunul Jokeš a bylo vymalováno. Stolany zápas dohráli nakonec v deseti. Jeden z jejich spoluhráčů zbytečně loktem přepočítával Válkův chrup a byl vyloučen. První jarní branku mohl v samém závěru z dálky vstřelit ještě Holomek, ale lehce přestřelil.

Zápas: Morašice - Stolany 0:4

Žluté karty: M.Štancl

Sestava: J.Lněnička - B.Válek, M.Chmelík, V.Jetmar, T.Holomek - J.Kubeš, J.Jokeš, M.Štancl - P.Vomáčka (M.Burian), M.Částek (Pavel Kuta), Z.Škoda 


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.