Letní přestávka je holt krátká, novou sezónu zahájí muži již začátkem srpna pohárovým utkáním v Němčicích, takže není na co čekat. Příprava začíná v úterý 16. 7.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Co Bude

Obecné

Co bude

Po letech snažení se nám snad podaří získat dotace na přestavbu našich starých kabin. Pokud se neobjeví nějaký zádrhel, realizace by začala už v létě a z toho důvodu by muži pravděpodobně odehráli celý podzim na soupeřových hřištích a mládežnické kategorie budou mít domácí prostředí v Horním Újezdě, za což patří tamnímu vedení velký dík. Když vše dopadne podle plánu, bude na jaře v Morašicích fotbal každý víkend a nové kabiny nám zároveň poskytnou důstojné kulisy k připomenutí 50. sezóny v historii morašického fotbalu a 120. výročí založení tělovýchovné jednoty.

Ještě lepší zprávou je, že se nám podařilo zkompletovat mládežnické kategorie a ve spojení s Horním Újezdem obnovit dorostenecké družstvo, které bude hrát skupinu B 1. třídy pardubického kraje. Trénovat ho bude Martin Štancl, kterému podzimní zranění ukončilo aktivní kariéru, a Pavel Beneš z "Horňáku". Sami kluci chtěli pro příští rok rovnou zkusit jedenáctkový fotbal, tak doufáme, že je bude bavit a že se nám je podaří u fotbalu udržet.

Staré kabiny ještě určitě využije tradiční turnaj morašických čtvrtí, který začíná v pátek 5. července ve 13 hodin.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.