Letní přestávka je holt krátká, novou sezónu zahájí muži již začátkem srpna pohárovým utkáním v Němčicích, takže není na co čekat. Příprava začíná v úterý 16. 7.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Rodinny podnik

Přípravka

Rodinný podnik

Je trochu nadnesené říct, že druhý turnaj mladší přípravky pořádaly Morašice. Spíš se sluší říct, že to byla rodina Famfulíkových, která se postarala o vše od hraní po občerstvení, a poděkovat jim za to.

Na turnaji jsme odehráli tři dobré zápasy. Proti Litomyšli jsme předvedli v prvním poločase výborný výkon, Bystré a Čistá byly urostlejší a fotbalovější, ale i tak od nás nikdo nic nevypustil. Pochvala za bojovnost pro celý tým. Vyzdvihnout bych chtěl Adama Bartoše, který statečně zaskočil v brance za nemocnou Terezu Hlušičkovou, Julii Vodehnalovou, která zalepila díru v obraně, a Patrika Vurkminoviče, který svůj první turnaj ozdobil dvěma góly. Snad nám budou děti dělat radost svými výkony i nadále.

Sestava: Bartoš A. – Chaun J., Vodehnalová J., Valentín K., Vurkminovič P., Vomočilová M., Kovář Š., Veselíková T., Langr J., Langr I.

Výsledky:

Horní Újezd/Morašice – Litomyšl 8:1 (5:0)

branky: Chaun J. 2x, Veselíková T. 2x, Valentín K., Kovář Š., Vurkminovič P., Vodehnalová J.

Horní Újezd/Morašice – Čistá 3:10 (2:6)

branky: Chaun J. 2x, Vurkminovič P.

Horní Újezd/Morašice – Bystré 2:10 (1:6)

branky: Valentín K., Chaun J.

Tabulka turnaje:

1.Bystré

2.Čistá

3.Horní Újezd/Morašice

4.Litomyšl „B“

\ Mgr. Zdeněk Beneš


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.