Letní přestávka je holt krátká, novou sezónu zahájí muži již začátkem srpna pohárovým utkáním v Němčicích, takže není na co čekat. Příprava začíná v úterý 16. 7.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Sebranice/Horní Újezd vs Kunčina

Starší žáci

Samo to nepůjde

V nedělním zápase jsme přivítali tým z Kunčiny. Začátek zápasu se opozdil, protože rozhodčí byl místo na Horňák vyslán do Sebranic a start zápasu propásli i naši hráči, kteří si zřejmě mysleli, že to proti tabulkově slabšímu týmu půjde samo. Hned na úvod si soupeř vytvořil několik šancí, které po nás dobře dopadly, a teprve poté jsme začali hrát i my, i když uklidit balón do branky se nám nepodařilo. To se povedlo až po začátku druhé půle, ale místo našeho uklidnění dvakrát udeřil soupeř a my se dostali do situace, ve které jsme ještě nebyli - museli jsme zápas otáčet. V 54. minutě nám naštěstí aspoň jeden bod zachránil svoji druhou brankou Štěpán Němec. Snad se z tohoto zápasu hráčů poučí, že fotbal je kolektivní hra a je potřeba, aby o výsledek bojovali všichni.

  • Sestava: Petr Kovář - Jan Kopecký, Lukáš Mach, Marek Mokrejš, Pavel Šprojcar, Štěpán Němec, Patrik Novotný, Jak Kvapil, Josef Peška, Šimon Flídr, Matyáš Bulva, Filip Flídr, Matyáš Vomáčka, Vojtěch Štěpán
  • Góly: Štěpán Němec 2

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.