Letní přestávka je holt krátká, novou sezónu zahájí muži již začátkem srpna pohárovým utkáním v Němčicích, takže není na co čekat. Příprava začíná v úterý 16. 7.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Borová vs Sebranice/Horní Újezd

Starší žáci

Telecí poločas

K sobotnímu utkání jsme jeli do Telecího, kde jsme hráli s mužstvem Borové. Do zápasu jsme vstoupili s větším odhodláním a už v první minutě dal po krásné akci dal Šimon Flídr branku. Celý první poločas jsme si pěknými kombinacemi vytvářeli mnoho gólových příležitosti, v 7. a 17.minutě z nich vytěžil další dva góly Filip Flídr. Než stihl v poslední minutě poločasu zkompletovat hattrick, prosadil se ještě Patrik Novotný a pětigólové vedení po poločase s našimi hráči zamávalo. V druhém poločase přestali kombinovat, hráli hodně sami na sebe, z neúspěšných akcí jim přibývala nervozita, která se promítla i do diskusí s rozhodčím. Soupeř naštěstí naší proměnu nijak nepotrestal, přesto by měl být druhý poločas varováním, abychom se pro příští zápas vrátili ke hře z prvního poločasu, a soustředili se sami na sebe a na nikoho jiného.

  • Sestava: Petr Kovář - Josef Rosypal, Jan Kopecký, Lukáš Mach, Marek Mokrejš, Pavel Šprojcar, Štěpán Němec, Patrik Novotný, Jan Kvapil, Josef Peška, Šimon Flídr, Matyáš Bulva, Filip Flídr, Matyáš Vomáčka
  • Góly: Filip Flídr 3, Šimon Flídr, Patrik Novotný
  • ŽK: Jan Kopecký

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.