Letní přestávka je holt krátká, novou sezónu zahájí muži již začátkem srpna pohárovým utkáním v Němčicích, takže není na co čekat. Příprava začíná v úterý 16. 7.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Sebranice/Horní Újezd vs M. Trnávka

Starší žáci

Každá série jednou končí

V nedělní dopoledne jsme přivítali na Horním Újezdě tým z Městečka Trnávky. Se soupeřem jsme měli letos docela vyrovnanou bilanci. Jedna výhra 3:2 a remíza 1:1, takže se dal očekávat těžký zápas. Ani počasí nám moc nepřálo. Před utkáním nám napršelo poměrně dost vody. Soupeř nám hned od začátku dal najevo, že to nebude jednoduché. Do čtvrt hodiny jsme po našich chybách inkasovali hned tři branky. Zbytek poločasu jsme odehráli převážně u soupeře na jeho půlce. Jenže se nám nepodařilo vstřelit kontaktní branku. V druhém poločase se nám podařilo puze korigovat výsledek jednou brankou. A soupeř ještě promarnil několik pěkných šancí. Do příštího zápasu máme co zlepšovat.

  • Sestava: Petr Kovář - Jan Kopecký, Josef Rosypal, Lukáš Mach, Vojtěch Štěpán, Pavel Šprojcar, Patrik Novotný, Štěpán Němec, Jan Kvapil, Matyáš Bulva, Matyáš Vomáčka, Jakub Dvořák, Filip Flídr, Josef Peška
  • Góly: Filip Flídr

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.