Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Načešice

Začátek jara se povedl... (Morašice - Mezilesí Načešice 2:0)

V prvním zápase, který začal delší promluvou a střídavě deštivými přeháňkami jsme začali v jiném složení formace, než jsme zakončili podzim a tento zápas nejen, že se nic nepohnojilo, ale dokonce se utrpěl zisk tří bodů.

První poločas se odehrával většinou ve středu hřiště. Jako první prověřili brankáře hosté, ale Lněnička bez větších problémů míč chytil. V určité minutě první části zahrával Pavel Kuta přímý volný kop z pravé strany na zadní tyč a Tomáš Rajman neměl moc problémů dostat míč hlavou do branky (1:0). O několik minut později utekl obraně Martin Štancl a kolem brankáře po zemi zvýšil na 2:0. První poločas mohl skončit výraznějším rozdílem, jenže Štancl si po nahrávce Kuty za obranu nechal odkopnout míč a Válkovi se nepovedla finální nahrávka na volného Buriana.

Po změně stran již moc šancí k vidění nebylo. Střelu Kuty zblokovala obrana a po další nahrávce Štancl opět sám před brankářem nedal, když trefil pouze jeho nohu. Poslední potíže připravil hostujícímu golmanovi vlastní obránce, kdy zahrál velkou domů a ten měl co dělat, aby míč neskončil za jeho zády. Načešice za celý zápas mockrát nevystřelili, když už se jim to povedlo, tak mířili naštěstí přímo na Lněničku, nebo přímo mimo branku.

Góly: T.Rajman, M.Štancl

Žluté karty: B.Válek

Sestava: J.Lněnička - T.Holomek, M.Chmelík, T.Rajman, M.Ropek - Pavel Kuta, B.Válek, Z.Škoda, M.Štancl (J.Vomočil) - M.Burian, P.Vomáčka (J.Kopecký)


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.