V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Staré Hradiště vs Morašice

I krátká návštěva postačí

Po týdenním lijáku přišlo konečně jarní počasí a s ním i další důležitý zápas, po jehož zvládnutí bychom se dotáhli v tabulce právě na Staré Hradiště. Vítězství podřídil trenér nejen sestavu, ale snažil se dostatečně nabudit i hráče, což mu vkusně zarazil Burian. To byl na několik příštích hodin poslední okamžik, který vykouzlil v našich mimických svalech obličejových úsměv.

Domácí začali aktivněji, ale už ve 4. minutě musel opět pro zranění střídat M.Štancl. Co se dělo do 30. minuty pak nemám zdání, z vyprávění vím jen o tutovkách Válka Bohumila a Petra Kuty.

Staré Hradiště hned ze svojí první šance vstřelilo branku, jak se později ukázalo tak vítěznou, kdy se k domácímu útočníkovi (ne)šťastně odrazil míč a ten ho s klidem poslal do protipohybu Němce. Našeho brankáře pak ještě zastoupil Petr Kuta, když vyhlavičkoval z čáry střelu, která mířila do horního rohu.

Ve druhém poločase měli více šancí domácí, ale v koncovce byli stejně labilní jako my. Jednou z mála možností jak vyrovnat bylo přečíslení, ve kterém šli 3 naši hráči proti jednomu obránci, ale nedošlo ani k zakončení. Za týden nastupujeme doma proti poslednímu mužstvu tabulky a výhra bude již nutností.

Sestava: J.Němec - M.Ropek, M.Chmelík, T.Rajman, V.Štancl - Pavel Kuta, B.Válek, M.Štancl (Z.Škoda), J.Kopecký (J.Vomočil), Petr Kuta - M.Burian


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.