V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

A Bylo Jaro

A bylo Jaro, všechno, všechno kvetlo...

O víkendu začíná druhá, většinou ta těžší, polovina soutěže. Letošní rok asi nebude vyjímkou. Zimní příprava byla naplánována standartně, včetně soustředění a následných přípravných zápasů. S tréninkovou účastí to nebylo nijak zvlášť valné. Z bezpečnostních či jiných důvodů se nám nepovedlo ani jednou překročit maximální povolenou kapacitu morašické tělocvičny. Nejvyšší počet lidí se sešel jen na zimním soustředění a i ten stál oproti minulým létům za hovno (po odečtení všech trenérů, funkcionářů a fanoušků fotbalu, kteří by do jarních bojů podle původního plánu neměli zasáhnout). Pokud většina jedinců trénovala v soukromí, pak je vše v pořádku, bohužel to vypadá, že se nám místo fyzické kondice dokázal zvýšit akorát průměrný věk v kádru.

Přípravná utkání jsme sehráli s výsledky:
M - Ústí nad Orlicí B 0:2, M - Ústí nad Orlicí (dorost) 1:2, M - Řetová 1:0,
M - Kerhartice 2:0, M - Zámrsk 1:3, M - Česká Třebová 2:1 a M - Sebranice 2:3


V neděli 27.3. hrajeme první mistrovské utkání od 15:00 (SELČ) na domácím hřišti proti Starému Hradišti. Pokud budou klimatické podmínky a terén určeny sudími jako nezpůsobilé, bude se jako náhradní hřiště ničit to v Cerekcici nad Loučnou.

Tréninky jsou nyní každé úterý a čtvrtek / pátek od 17:30. Čtvrteční tréninky mohou být přesunuty na pátek pro slíbenou vysokou účast hráčů (více než 5).

V sobotu 26.3. od 9:00 RÁNO je brigáda na hřišti (ne v hospodě) - účast hráčů povinná, pomoc fanclubu vítána


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.