Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 5.5. od 17:00 přivítají muži na domácím hřišti Hradec nad Svitavou. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Moravany vs Morašice

Není na Škodu občas vyhrát venku

Domácí mužstvo záhájilo utkání náporem, ale naše obrana pozorně bránila a mohli jsme vyrážet k nebezpečným kontrům. Ve 13.min. jsme zahrozili trestným kopem z levé strany, který Moravany odvrátili na roh, ze kterého jsme se již prosadili, když míč prošel obranou k volnému Škodovi, který se zblízka nemýlil. Domácí mužstvo zvýšilo své úsilí o vstřelení gólu, ale bez efektu. Důležitý moment v průběhu utkání přišel ve 30.min., kdy se domácí brankař střetl s Válkem mimo pokutové území a jeho likvidační faul byl oceněn pouze žlutou kartou a Válek musel být následně střídán s ohromným výronem v kotníku. Válka nahradil Lorenc a za 2 minuty přišla velká možnost pro domácí srovnat skóre, zahrávali totiž penaltu, kterou ovšem Lněnička bravůrně zlikvidoval. Ve 35.min. však již nestačil na střelu v pokutovém území a domácí srovnali na 1:1. Moravany nepolevili a jejich snaha byla korunována ve 39.min., kdy nádhernou střelou z dálky šli do vedení - 2:1.

Ve druhém poločase chtěli domácí zvýšit vedení a tlačili se před šestnáctku, jenže se v 57 min. po standartní situaci opět prosadil Škoda a bylo vyrovnáno - 2:2. Pro domácí to byl šok, ale přišly horší chvíle. V 62.min. se Škoda protáhl po pravé straně do pokutového území, kolem vybíhajícího brankaře strhl vedení na naši stranu - 2:3 a tím dokončil svůj hattrik. Tento výsledek si domácí nechtěli vůbec připustit a jejich snaha o vyrovnání byla výrazná, nikoli však úspěšná. Do hry vstoupily i emoce a v 82.min. po nepřehledné situaci v pokutovém území domácích šli předčasně do sprch dva hráči, brankář Moravan a od nás Václav Jetmar. Vítězství jsme si již nedali vzít a tak se zrodil velice překvapivý výsledek.

Zápas: Moravany - Morašice 2:3

Góly: 3x Z.Škoda

Sestava:  J.Lněnička - M.Klement, M.Chmelík, T.Holomek, J.Jokeš - B.Válek (Z.Lorenc), M.Ropek, J.Kubeš, Pavel Kuta - P.Vomáčka (P.Vomáčka), Z.Škoda (V.Jetmar) <


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.