Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 5.5. od 17:00 přivítají muži na domácím hřišti Hradec nad Svitavou. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Moravská Třebová

Bronzová Moravská

Jelikož naši reprezentanti nepostoupili na Slovensku do finále a zápas o bronz se kryl s tím fotbalovým, strávila většina fanoušků své odpoledne v hospodě u televize, tudíž si musíme vystačit s hodnocením zápasu viz. noviny svitavska.

Hostující mužstvo bylo od začátku aktivnější a vytvořilo si územní převahu. Pomohla mu také brzká vedoucí branka Staňka ve 4. minutě po rozehraném rohovém kopu – 1:0. Domácí byli po inkasovaném gólu viditelně zaskočení, soupeř je přehrával a nutil k chybám. Logickým vyústěním byl ve 33. minutě druhý míč v síti Lněničky, o který se postaral Kučerňák. Slovan do poločasu jasně ovládl hru a Morašické k ničemu vážnému nepustil. Domácím přece jen pomohla poločasová domluva v kabině a po změně stran svůj výkon zlepšili. Přidali na aktivitě, snažili se o kontaktní gól, ale přes několik slibných příležitostí nebyli při zakončení úspěšní. Hosté si vítězství bez větších komplikací pohlídali

Zápas: Morašice - Moravská Třebová 0:2

Sestava: J.Lněnička - M.Klement, T.Holomek, M.Chmelík, J.Jokeš - B.Válek, J.Kubeš, Pavel Kuta, M.Ropek - P.Vomáčka (V.Jetmar), Z.Škoda (Z.Lorenc)


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.