Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Přelouč vs Morašice

S Přeloučí jsme se rozloučili

K odjezdu na poslední zápas se včas dostavili i ti největší opozdilci. Již dost široký kádr rozšířili až 3 diváci, každý zaujal několik volných míst v autobuse a vyrazilo se k Přelouči. Narozdíl od minulých utkání nastoupil v brance Michal Prešinský, který předvedl velice dobrý výkon, neboť několik tutových šancí soupeři chytil a za žádný inkasovyný gól nemohl.

Nezačali jsme špatně, ale soupeř byl dopředu hlavně po stranách velmi kvalitní a po našich nedůrazech v obraně vedl 2:0. Škoda snížil po krásném vysunutí od Lorence. První střelou si narazil o exvalského brankáře Poříze a druhou střelou do prázdné brány projevil instinkt zabijáka a chladnokrevně zavěsil. Začali jsme soupeře přehrávat, měli jsme vyloženou šanci, ale Přelouč nás zchladila gólem na 3:1.

Druhý poločas byl z naší strany opravdu kvalitní, soupeře jsme přehrávali a myslím, že se na naši hru dalo i koukat. Snížili jsme po pumelici Petra Kuty, kterou brankář vyrazil a do sítě ji po ostrém souboji s brankářem (což není u tohoto hráče vůbec obvyklé) dopravil staropečený otec Bojda Válek a konečně tak oslavil gólově narození svého synka. Asi 10 minut před koncem se k exekuci přímého kopu cca z 20 metrů postavil Zdenda Lorenc, předvedl svoji skvělou kopací techniku, když míč poslal ostrou střelou do horního rohu pořízovi branky, ale ten předvedl též svoji velkou kvalitu a míč vyrazil na roh. Všichni jsme již zvedali ruce, ale bohužel... Závěr se odehrával za obrovského tlaku Morašic, asi největšího za sezónu, ale nebylo nám přáno. Na výkonu z druhého poločasu by se dalo určitě stavět pro nadcházející sezónu, byli by spokojeni určitě i "ProtiKutaUltraFans".

Zápas: Přelouč - Morašice 3:2

Góly: Z.Škoda, B.Válek

Sestava: M.Prešinský - J.Jokeš, J.Kopecký (M.Klement), M.Chmelík, T.Holomek - M.Ropek, Z.Lorenc, V.Jetmar (J.Kubeš), Petr Kuta, B.Válek - Z.Škoda (P.Vomáčka)


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.