Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Moravany

Křížem krážem a domů

S tímto celkem, který se krčí na prvním místě se nám análně (archivní statistiky pozn.redaktora) docela daří. Prý u nás nevyhráli od roku 2006. Upozorněni jsme byli opět na Kříže, který góly dává, nebo připravuje po většinu svého působení na hřišti. Jenže když je hráč o nějakou tu úroveň výš, tak se stane,že ho prostě občas neuhlídáte. Nyní se nám to stalo čtyřikrát.

V prvním poločase si naběhl před obránce, poté se dostal za ně a s klidem otevřel skóre. Vyrovnat mohl Klement, ale jeho nepříliš silnou střelu brankář chytil.

Začátek druhého poločasu Kříž zatáhl míč po lajně, předložil pod sebe a bylo to 2:0. Totéž za několik minut provedl opět a Lněničkovi nezbylo nic jiného, než lovit po třetí. Poslední zásah Moravanům daroval Chmelík, který vyslal Kříže samotného na Lněničku a ten do třetice nabídl spoluhráčovi skórovat do odkryté branky.

Prohra byla určitě zasloužená.

Zápas: Morašice - Moravany 0:4

Žluté karty:  J.Vosmek, M.Ropek

Sestava: J.Lněnička - M.Chmelík, M.Ropek, J.Vosmek, M.Klement - Pavel Kuta (V.Jetmar), M.Štancl (B.Válek), J.Jokeš, M.Částek - P.Vomáčka, Z.Škoda (J.Kopecký)


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.