Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Slatiňany vs Morašice

Na flintu do žita je ještě brzo

V přímém souboji o poslední flek jsme měli v plánu konečně vstřelit nějakej ten gól a pokud možno vyhrát.

Již v úvodu jsme začali laxně a po ztrátě míče v útrobách středového kruhu šel domácí útočník s Ropkem na zádech do brejku. Martin se v dobrém úmyslu snažil míč odkopnout pryč, ale zřejmě nechtěně přeloboval Lněničku a záchranářský zápas se pro nás začal vyvíjet ne zrovna ideálním způsobem. Trvalo nám docela dlouho, než jsme se k brance soupeře vůbec dostali, natož ji ohrozili. Mezitím za Lněničkou ještě zacinkala tyčka a pár pokusů skončilo vedle. Za naše švarné střelce na sebe vzal zodpovědnost jako první Jetmar a na náš způsob hry až nezvykle dlouhým sólem zamířil levačkou pod břevno. Bohužel tam byla přítomna rukavice brankáře, čili pouze roh. Taktéž skončila po centru do vápna hlavička Částka. O přestávce jsme se od jednoho domácího fanouška doslechli, že jsme lepší. Upřímně doufám, že ten jedinec po zápase domů neřídil, protože určitě čistej nebyl.

Prakticky celý druhý poločas jsme míč kontrolovali my. Teda až do tý doby, než jsme si špatně nahráli, nebo nám ho soupeř sebral. Ač v paměti pátrám jak chci, tak nějakou vážnou šanci si nedokážu vybavit. Pár střel tam bylo, se kterými měl domácí brankář problémy, ale nemyslim si, že to bylo zrovna kvalitou střely. Chvílema to vypadalo jako bloudění maďarů v kukuřici. I hra na čtyři útočníky nevykazovala možnosti ke zvrácení skóre. Slatiňany z brejku trefili ještě spojnici, netrefili prázdnou bránu a upravili skóre na 2:0.

Po třech zápasech nám na kontě svítí 0 na pozici bodů a vstřelených branek. Zápasů k záchraně zbývá ještě 10, akorát soupeři budou papírově čím dál těžší. Ovšem nejen Amerika může být zemí neomezených možností. Zatím prohráváme, protože děláme stupidní chyby a , je tvrdý to přiznat, neplníme docela jednoduchý pokyny head kouče, což ho jistě nepotěší.

Zápas: Slatiňany - Morašice 2:0

Žluté karty: Jetmar V., Válek B., Ropek M.

Sestava: J.Lněnička - B.Válek, M.Chmelík, M.Ropek, V.Jetmar (T.Holomek) - J.Růžek (P.Vomáčka), Pavel Kuta, J.Kubeš (Z.Škoda), M.Štancl - M.Burian, M.Částek 


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.