V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Polička B vs Morašice

Nebe a dudy

Hned ve 4. minutě překvapil Karmaše střelou ze třiceti metrů Vosmek a když po rychlém brejku dorážel Burián, bylo to 0:2. Domácí měli územní převahu, ale do poločasu zahrozili pouze ránou Kučery do břevna. Zato po změně stran se v koncovce prosadili. O bleskové snížení se postaral Jan Mužík a po faulu na téhož hráče vyrovnal z penalty Adamča – 2:2. V 74. minutě dokonal obrat střelou k tyči V. Klein a nestárnoucí J. Dittrich v samotném závěru zpečetil výsledek.

Komentář trenéra Petra Kuty

První půle ve znamení naši podzimní klasiky = co střela, to gól, jinak precizní obrana. Druhá půle absolutní změna - neochota bránit, bojovat, rvát se o výsledek, velké šance soupeře a naše hrubé chyby umožňují soupeři úplně otočit zápas, i když trenér a Vomáčka mohli výsledek rozhodnou či vylešit.

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.