Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs ústí nad Orlicí B

Překvapení

Odložený zápas s ústeckým béčkem jsme sehráli po anglicku uprostřed týdne se zapadajícím slunkem v zádech. Hosté si zřejmě nepřipouštěli jakoukoliv ztrátu bodů, což vzhledem k našim výkonům a postavení v tabulce plně chápu. Nicméně stalo se málo očekávané.

První poločas moc vzrušení nepřinesl. Spíš se bojovalo. Nám se dařilo nepouštět Ústí do šancí a každý ze tří pokusů o steč hostující svatyně byl odměněm hlubokým uznáním všech přítomných. Vážnější šance jsme se vskutku nedočkali, takže před brankami bylo rušno jen při rohových kopech a následných schrumážích. No a když ve 44. minutě Válek zabojoval a z vápna propasíroval míč do sítě, začaly se městské hlavy vařit.

Ve druhé půli nás zmáčkli. Několikrát nás podržel Prešinský a jednou branková konstrukce, nic víc. Někteří hostující chlapci těžce nesli porážku, na což reagovali občas i podrážděně a nezapomněli přidat pár urážek na náš vesnický původ. Nebylo to prvně, tudíž nás to nechalo ledově klidnými.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.