V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Polička B vs Morašice

11 proti jednomu

Nutno si přiznat, že výsledky nemáme takové jaké jsme si předsevzali, ale stále máme možnost se o víkendech pohybovat po kvalitních trávnících, kde možnost si zahrát fotbal je přímo ideální.

Proti poličské rezervě jsme začali s prominutím připosraně. Jelikož jsme si možná až moc byli vědomi své střelecké síly, tak se většina sil soustředila na jediný úkol - neinkasovat. Jak to však bývá, po dvou hrubých ztrátách míče se do našich otevřených řad rozhodl proniknout jediný áčkařský hoch, který nám dvěma góly dosti zkomplikoval možnost na bodový zisk.

Druhý poločas byl o poznání lepší, ale neschopnost dát branku se projevila v plné míře. Velké množství zkažených standartních situací a neproměněné tutové šance měly za následek opět nulu na našem kontě. V počtu vstřelených gólů i získaných bodů.

  • Sestava: Prešinský - Chmelík, Štancl, Klement, Ropek, Famfulík, Skala, Lněnička, Škoda, Zerzán, Vomáčka (Válek, Kopecký)

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.