Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Stepanska2014

Štěpánská zábava vysvětlení

Vážení a velevážení,

 

pravděpodobně došlo k velkému nedorozumění ohledně zákazu Štěpánské zábavy, což vedlo k sledu nepříjemných situací pro některé zúčastněné, i přesto, že se jich zákaz vlastně vůbec netýká. Dovolte mi prosím několik vět k objasnění celé situace. Jeden ze tří majitelů se rozhodl „štěpánskou“ nepovolit, na což má, ať se nám to líbí nebo ne, právo. Věřte nám, že jsme se jej snažili všemi možnými způsoby přesvědčit, ale bohužel se nám to i přes vyvrácení všech jeho argumentů, kterými se snažil své rozhodnutí obhájit, nepodařilo. Nicméně nyní dochází k tomu, že začali chodit výhružné vzkazy dvěma jeho spolumajitelům, kteří však s tímto rozhodnutím nemají nic společného. Jménem našeho sportovně kulturního spolku (TJ Sokol Morašice) tímto prohlašuji, že nic takového nepochází od nás, že se od podobného jednání distancujeme, a i přesto že nám to dosti komplikuje samotnou existenci, rozhodnutí zákazu jednoho z majitelů respektujeme. Tímto bych chtěl požádat i Vás, máte-li v úmyslu řešit vzniklou situaci podobným výše popsaným způsobem, abyste od tohoto úmyslu upustili. Jednak byste tímto mohli znepříjemnit život nepravé osobě a i kdyby se Vám podařilo „potrefit“ tu pravou, tak si buďte jistí, že byste tím stejně ničemu nepomohli, spíše naopak.

 

Přeji krásné Vánoce a do Nového roku všechno dobré

 

                                                                                                                                                         Josef Štěpán

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.