V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Co Bude

Obecné

Co bude

Po letech snažení se nám snad podaří získat dotace na přestavbu našich starých kabin. Pokud se neobjeví nějaký zádrhel, realizace by začala už v létě a z toho důvodu by muži pravděpodobně odehráli celý podzim na soupeřových hřištích a mládežnické kategorie budou mít domácí prostředí v Horním Újezdě, za což patří tamnímu vedení velký dík. Když vše dopadne podle plánu, bude na jaře v Morašicích fotbal každý víkend a nové kabiny nám zároveň poskytnou důstojné kulisy k připomenutí 50. sezóny v historii morašického fotbalu a 120. výročí založení tělovýchovné jednoty.

Ještě lepší zprávou je, že se nám podařilo zkompletovat mládežnické kategorie a ve spojení s Horním Újezdem obnovit dorostenecké družstvo, které bude hrát skupinu B 1. třídy pardubického kraje. Trénovat ho bude Martin Štancl, kterému podzimní zranění ukončilo aktivní kariéru, a Pavel Beneš z "Horňáku". Sami kluci chtěli pro příští rok rovnou zkusit jedenáctkový fotbal, tak doufáme, že je bude bavit a že se nám je podaří u fotbalu udržet.

Staré kabiny ještě určitě využije tradiční turnaj morašických čtvrtí, který začíná v pátek 5. července ve 13 hodin.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.