Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Sruby

Dorost

Sruby, chyby

Předposlední domácí utkání nás zastihlo ve výtečné formě, alespoň co se kusů týče. Lavička praskala ve švech, že ani vedení si nemělo kam sednout. Dle tabulky se mělo jednat o jasnou záležitost, jenže chyba lávky. V podstatě se po celou dobu hrálo vyrovnané utkání, ve kterém bylo k vidění spousta nepřesností a zkažených přihrávek. Jakousi optickou převahu jsme sice měli, ale přechod přes hostující obranu nám kazily ofsajdy. Po stranách jsme se do hry dostávali pramálo a středem to prostě nešlo. Kombinace na straně hostí vázla o poznání více než u nás a většina balónu končila nákopem směrem dopředu. K jednomu takovému odkopu se v 18. minutě odhodlal Žaba a zhruba ze 60-i metrů otevřel skóre zápasu. Asistenci si připsalo sluníčko a podklouznutí Loskota v bráně. O tři minuty později se nám podařilo vyrovnat Opletalem. Jeho ne příliš kvalitní střela zapadla k tyči a začínalo se znovu.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Hra na tři až čtyři přihrávky a míč měl soupeř. Oba brankáři si připsali po dvou náročnějších zákrocích, ale jinak nuda. V 72. minutě se naše obrana proměnila v koukající kužele. Hosté zahrávali aut, na který jsme se totálně vykašlali a zcela volný Marciš nadvakrát protlačil míč za Loskota. Deset minut před koncem se podařilo vyrovnat Bartošovi, který na několikrát procpal míč do sítě. V samém závěru mohl 3 body vystřelit Opletal, kdyby nestálo v cestě břevno. Vzhledem k průběhu utkání je plichta asi spravedlivá. A jak se říká, penalty jsou loterie. My nedali o jednu víc než soupeř, který si tím mohl připsat první body do tabulky.

  • Sestava: Jaromír Loskot - Pavel Beneš, Jakub Nádvorník (Jiří Svatoš), Martin Tmej, Petr Kazda - Matěj Roško (František Lněnička), (Jan Kazda), Tomáš Briol, Vojtěch Opletal, Radovan FLídr - František Bartoš, Jan Pechanec
  • Góly: Vojtěch Opletal, František Bartoš
  • ŽK: Tomáš Briol, František Lněnička

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.