V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Jaroměřice vs Horní Újezd/Morašice

Dorost

Jaroměřické nadělení

Na závěr podzimní část sezóny jsme byli vysláni na samý okraj svitavského okresu, abychom s lídrem tabulky poměřili své síly. Příjezd autobusu 70 minut před zápasem budil určitě respekt. Bohužel se nám do něj podařilo sehnat jen 12 hráčů (včetně dvou brankářů), dva trenéry, dva otcofanoušky a jednoho řidiče. Zbylá část týmu hrála za žáky, stonala nebo se trapně vymluvila.

S určením sestavy nebyly tentokrát žádné potíže a těžko říct, jestli nám alespoň trochu pomohlo hokejové střídání. Prvních deset minut se hrál vyrovnaný fotbal, alespoň co se nasazení a bojovnosti týče. Za dalších deset minut bylo prakticky po zápase. Stačilo pár chyb, nafasovali jsme 4 branky a pak už jen bolely oči. Za celý zápas jsme si vypracovali jen jednu střelu (šanci) na branku. Za stavu 1:0 pro domácí se po přihrávce Bartoše dostal do samostatného úniku Flídr, ale tváří v tvář Nečasovi neuspěl. Naštěstí nebyl takový nečas jako v sobotu, takže psychicky odolný jednec neměl výraznější problémy zápas dokoukat.

Měsíc před Mikulášem jsme dostali hezky zaokrouhlenou nadílku. Nechceme nikterak snižovat výkon domácích, ale nutno dodat, že na tyhle body se příliš nenadřeli. Podzimní zápasy venku nám, slušně řečeno, nevyšly. Jen je škoda trávit půl neděle tak daleko, aby to po chvíli vypadalo, že jsme na hřišti letos poprvé.

  • Sestava: Jaromír Loskot - Pavel Beneš, Martin Tmej, Jakub Nádvorník, František Lněnička (Emanuel Hanyk) - Jiří Šturc, Vojtěch Opletal, Radovan Flídr, Jan Pechanec - František Bartoš, Luděk Bureš

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.