Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Fotbalovy Den

Obecné

Fotbalový den

V sobotu 5.9., pokud to okolnosti dovolí, pořádáme v Morašicích velký fotbalový den u příležitosti 50-ti let fotbalu a 120-ti let Sokola v Morašicích.

Program:

09:30 - turnaj starších elévků

12:30 - mistrovský zápas mužů

15:00 - slavnostní zahájení

15:30 - utkání starých gard TJ Sokol Morašice vs. FC Hradec Králové

Chystáme pro Vás výstavu archivních fotografií a historických statistik, prohlídku nových kabin, pro děti bude k dispozici skákací hrad a pěna od hasičů, bude zajištěno bohaté občerstvení a setkání se spoustou starých známých.

Srdečně zveme všechny příznivce, upozorňujeme, že prakticky všechny okolní akce, které budou termínově kolidovat, se budou s velkou pravděpodobností příští rok opakovat, naše výročí nikoliv. Kdo by měl jakékoliv historické materiály, ať se s námi o ně podělí. Kdo by chtěl s čímkoliv pomoc, má dveře otevřené.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.