Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Jak Jsem Se Stal Divakem

Muži

Jak jsem se stal divákem

Býval jsem hráčem Premier League. Dostával jsem týdenní plat 100 000 liber a trénoval třikrát denně. Jednou mi řekli, abych před zápasem poklekl, protože na černém životě záleží. Řekl jsem, že u nás se zaklekává i na bílé a nikomu to nevadí. Od té doby jsem hrál Fortuna:Ligu. Dostával jsem měsíční plat 100 000 Kč a trénoval dvakrát denně. Jednou se mě novináři zeptali, jestli je pravda, že jsem se na Strahově sešel se Starkou. Zeptal jsem se jich, kterou strahovskou straku myslí a od té doby jsem hrál krajský přebor. Dostával jsem 1000Kč za zápas a trénoval třikrát týdně po práci. Jak jsme se tak plácali na desátém místě, přišli za mnou, jestli nechci hrát v přeboru o přední příčky. Řekl jsem, že ano a od té doby jsem hrál přebor okresní. Platil jsem příspěvky 700Kč a z tréninků se stačilo včas omluvit. Jednou se mě trenér zeptal, proč jsem se neomluvil z posledního tréninku. Řekl jsem mu, že kdybych věděl, že je opravdu poslední, určitě bych došel aspoň na pivo.

A tak jsem se stal divákem.

Originálem se můžete pokochat zde, svou jedinou povinnost ohledně docházky splnit zde.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.