Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

podzimni Ohlednuti

Přípravka

Podzimní ohlédnutí

Mladší přípravka

Mladší přípravka odehrála na 7 turnajích 18 zápasů proti 6 různým soupeřům se stoprocentní bilancí, všechny turnaje ovládla, a to při souhrnném skóre 179:16. Jediné prohry zaznamenal tým složený z nejmladších z mladších, čistě z označovacích důvodů mu říkejme tým „B“, který při nerovných soubojích s „áčkovými“ výběry obstál a na čistě „béčkovém“ turnaji v Bystrém vyhrál oba zápasy se skóre 21:1. Nejlepším střelcem byl Daniel Válek s 64 góly, což je krásné číslo, ale v součtu za celý kalendářní rok si oproti loňsku pohoršil ze 112 na 104 góly😊

Kompletní tabulka střelců:

Válek Daniel (MOR) 64

Huryta Vojtěch (MOR) 32

Flídr František (HÚ) 28

Flídr Šimon (HÚ) 23

Chaun Jaroslav (HÚ) 22

Famfulíková Martina (MOR) 17

Kovář Matěj (MOR) 7

Kovář Michal (MOR) 6

Vomočil Samuel (HÚ) 6

Boček David (HÚ) 5

Klusoň David (HÚ) 3

Nováček Jan (MOR) 3

Lněnička Matyáš (MOR) 1

Vomočilová Sára (HÚ) 1

Starší přípravka

Starší přípravka také odehrála 7 turnajů, a to s bilancí 3x 1. místo, 3x 2. místo a 1x 3. místo. Z 19 soutěžních zápasů vyhrála 12, 4x remizovala 3x odešla poražená, při celkovém skóre 57:32. Nejlepším střelcem byl Filip Flídr s 15 góly.

Kompletní tabulka střelců:

Flídr Filip (HÚ) 15

Kvapil Jan (HÚ) 14

Kusý Ondřej (HÚ) 7

Mach Lukáš (MOR) 7

Bulva Matyáš (HÚ) 5

Zach Matouš (HÚ) 3

Famfulík Vít (MOR) 2

Tomšíček Kryštof (HÚ) 2

Rosypal Josef (HÚ) 1

Výsledky jsou pěkné a samozřejmě těší děti i trenéry, ale radostnější je velký počet dětí, které baví trávit volný čas aktivně a v kolektivu svých vrstevníků. Obrovský dík za to patří Jiřímu Famfulíkovi a jeho trenérským kolegům z Horního Újezdu, mj. i Zdeňku Benešovi ml. a Františku Bartošovi, kteří si najdou čas i na zprávy z turnajů. Jsme vděční všem rodičům, kteří pomáhají s dopravou dětí, praním dresů nebo trénováním, pokud by se někdo z nich chtěl zapojit více, budeme jenom rádi, protože by byla škoda, kdyby nám děti skončily jen kvůli tomu, že se jim nemá kdo věnovat. Poděkování patří i celému oddílu z Horního Újezdu za poskytnuté zázemí a převzetí pořadatelských starostí při našem improvizovaném podzimu.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.