Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Trikrat Tri Krat Tri

Přípravka

Třikrát tři krát tři

Mladší přípravka

Sestava: Martina Famfulíková, Vojtěch Huryta, Šimon Flídr, František Flídr, Daniel Válek, Jaroslav Chaun, Matěj Kovář, David Klusoň, Sára Vomočilová, David Boček, Jan Nováček, Samuel Vomočil

Naše výsledky:

Sebranice – Horní Újezd/Morašice 1:3

branky: Daniel Válek 2, Vojtěch Huryta

Horní Újezd/Morašice – Borová 11:0

branky: Vojtěch Huryta 3, František Flídr 3, Martina Famfulíková 2, Šimon Flídr, Samuel Vomočil, Daniel Válek

Horní Újezd/Morašice – Čistá 7:1

branky: Daniel Válek 3, David Klusoň 2, Šimon Flídr, Jaroslav Chaun

Tabulka turnaje:

1.Horní Újezd/Morašice

2.Sebranice

3.Borová

4.Čistá

Starší přípravka

Sestava: Matyáš Bulva, Filip Flídr, Ondřej Kusý, Jan Kvapil, Štěpán Řejha, Kryštof Tomšíček, Martina Famfulíková, Vít Famfulík, Lukáš Mach, Jan Kopecký, Matěj Rejman, Vojtěch Štěpán, Jan Tichý

HÚ/Morašice – Radiměř/ Hradec nad Svitavou 2 : 4, kluci na domácím hřišti opět „nezklamali“ a předvedli doposud nejhorší podzimní výkon bez bojovnosti, nasazení, pohybu a chuti do hry. V průběhu zápasu jsme prohrávali již 0 : 3, povedlo se nám však vstřelit dvě branky a utkání alespoň zdramatizovat, místo vyrovnání jsme však inkasovali a o výsledku tak bylo rozhodnuto.

Branky: Filip Flídr, Kryštof Tomšíček

HÚ/ Morašice – Koclířov 3 : 1, v tomto utkání jsme pokračovali ve velmi matném výkonu z minulého zápasu, který nám však tentokrát stačil a my „utrpěli“ výhru.

Branky: Matyáš Bulva, Filip Flídr, Jan Kvapil

HÚ/Morašice – Sebranice 4 : 4, před tímto zápasem s favoritem turnaje jsme se snažili kluky v kabině namotivovat a výsledek se dostavil, kluci se vrátili k tomu co dosud v turnajích předváděli a k vidění byl tak zajímavý, dramatický a vyrovnaný zápas, který skončil spravedlivou remízou. Po obdržené brance jsme dokázali otočit a poločas vyhrát 2 : 1, soupeř poměrně rychle po přestávce vyrovnal a záhy šel do vedení 3 : 2, kluci, v brance s Marťou Famfulíkovou, však nesložili zbraně, poctivě makali a odměnou jim bylo vedení 4 : 3, o které jsme však v závěru přišli. Všichni odvedli poctivý, bojovný výkon, nicméně zvláštní pochvalu zaslouží autor všech našich 4 branek Jan Kvapil. Tento výsledek nám tak stačil na konečné 3. místo.

Branky: Jan Kvapil 4


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.