Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Němčice vs Horní Újezd/Morašice

Mladší žáci

Zatím to jde

V třetím soutěžním utkání v Němčicích bylo k vidění spoustu krásných akcí a gólů. Soupeře jsme přehrávali kombinačně, ale i důrazem, což nebylo v předchozích zápasech pravidlem. Obzvlášť to těší u mladšího ročníku 2008, který se chytil už v prvním utkání. Skóre 22:2 ze tří zápasů je tou nejlepší pozvánkou na příští zápas, který se koná na hřišti v Horním Újezdě v neděli 15.9. v 10.00 hod proti týmu z Borové. Přijďte povzbudit mladé naděje našeho fotbalu.

  • Sestava: Lukáš Němec - Daniel Hanyk, Jakub Kvapil, Ondřej Žďára, Anežka Břeňová, Zuzana Famfulíková, Jakub Bartoš, Vojtěch Paťava, Jan Flídr, Jiří Kučera, Martin Flídr, Vlastimil Hladík, Matěj Kopecký, Jindřich Mičík
  • Góly: Jiří Kučera 3, Jakub Bartoš, Jakub Kvapil, Anežka Břeňová, Ondřej Žďára, Jan Flídr

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.