V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Hradec n. S.

Starší žáci

Hradec k obědu

Po našem prvním utkání, které skončilo vysoko 8:1 to vypadalo, že jsme soupeře z Hradce nad Svitavou natolik zastrašili, že k utkání druhého kola ani nedorazí. Dočkali jsme se až dvě minuty před oficiálním začátkem zápasu. Jelikož tuto sezónu se na soupisce starších žáků nevyskytuje ani jeden bránkář, tak musíme spoléhat na brankáře mladších žáků. Bohužel tento zápas marně. Černého Petra si vytáhl Žďára a odbyl si svoji golmanskou premiéru. První branky v naší síti jsme se dočkali hned v první minutě, soupeř obranou prošel bez nějakých obtíží, až to vypadalo tak, že se naši hráči zapomněli v kabině. Po pěkné kombinaci jsme se dočkali vyrovnání v 10. minutě, kdy Jána dostal nabídku, která se neodmítá a s klidem skóroval. Takto to pokračovalo dále a Jána ve 14. minutě zkompletoval hattrick (opět). Utkání působilo vyrovnaně, šance se ukazovali na obou stranách, až do 31. minuty, kdy kapitán hostí Frolo přidal svou druhou branku v utkání. Na což dokázal opět odpovědět Jána, ještě před poločasovým hvizdem přidal už 5. branku v utkání a do kabin jsme šli za stavu 5:2.

Do druhé půli jsme do branky poslali Jánu, aby si nevystřílel všechen střelný prach. Po zdařilém rohu Kušníra ve 38. minutě upravil na 6:2 Vích, když tváří v tvář odkryté brance s klidem uklidil. Na další branku jsme čekali do 45. minuty, kdy krásnou střelou zvýšil Briol. Jána v brance předvedl pár hezkých zákroků, ale minutu před koncem utkání nedosáhl na střelu Frola a dovolil mu tak, aby také zkompletoval hattrick. Začátek seźony nám vyšel na jedničku a po dvou odehraných kolech máme na kontě 6 bodů a skóre 15:4.

  • Galerie: fotky ze zápasu
  • Sestava: Ondřej Žďára, Marek Vích, Zuzana Famfulíková, Jiří Jána, Matěj Kopecký, Tomáš Briol, Jan Vedral, Šimon Kušnír, Šimon Lněnička, Jonáš Krška, Jan Odehnal, Daniel hanyk, Filip Kopecký, Tereza Lněničková
  • Góly: Jiří Jána 5, Tomáš Briol, Marek Vích

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.