V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Bystré

Starší žáci

Klid před bouří

V 9. kole jsme na hřišti přivítali soupeře z Bystrého. Hned na úvod zápasu Jána zkompletoval čistý hattick, na který se ani nemusel nijak nadřít. Stačil mu pouze Lafatovský výběr místa ve vápně. Náš cíl byl jednoznačný, přidat více branek a být po zbytek zápasu týmem s míčem na kopačkách. To se ne vždy dařilo a ve 20. minutě se Vedral dopustil nedovoleného zákraku ve vápně a hostující Sabin i přes veškerou snahu Němce pokutový kop proměnil. Obraz hry se razantně změnil, začalo přibývat více nepřesností na obou stranách. Zejména nám pokulhávala rozehrávka od brankáře. Ještě do poločasu proběhlo několik změn v sestavě, což vedlo k mírnému zlepšení našeho herního projevu.

Do druhého poločasu nastoupila opět základní sestava a začala takřka podle představ. Fotbal byl pohledný, soupeře jsme nepustili k výrazné šanci, za to my si jich vypracovali více. Další gólová přišla ve 47. minutě, kdy Odehnal po krásném průniku po lajně našel Briola a ten upravil na 4:1. Ke konci zápasu ubývalo sil na obou stranách a utkání se již dohrávalo bez vyložených šancí. Nemůžeme říct, že výkon byl nějak optimální, ale 3 body máme, čož je důvod ke spokojenosti. Poslední utkání podzimu odehrajeme 3.11. od 10:00 na hřišti v Horním Újezdě, kde budeme dohrávat odložený zápas s taky stoprocentní Trnávkou. Doufejme, že vidina podzimu bez porážky a přezimování na první příčce je dostatečná motivace pro žáky k nejlepším výkonům.

  • Sestava: Lukáš Němec – Zuzana Famfulíková, Jiří Jána, Jakub Kvapil, Tomáš Briol, Jan Vedral, Šimon Kušnír, Šimon Lněnička, Tomáš Huryta, Jan Odehnal, Tereza Lněničková, Filip Kopecký, Vojtěch Famfulík
  • Góly: Jiří Jána 3, Tomáš Briol

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.