Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

264 Gol 265 Gol 266 Gol

Přípravka

264.gól, 265.gól, 266.gól,...

Starší přípravka

Všichni jsme netrpělivě očekávali souhru ročníků 2010 a 2011 a první soutěžní utkání po opravdu dlouhé přestávce zaviněné covidem-19. V kabině se nás sešlo 13, což je příslibem i do dalších turnajů, zahájení slavnostního fotbalového dne v Morašicích klukům a holkám dopřálo nevšední kulisu a hlavně střelecky disponovaný Dan Válek si díky moderátorovi musel připadat jako v Jiříkově vidění.

Sestava: Daniel Válek, František Flídr, Vojtěch Huryta, Josef Rosypal, Martina Famfulíková, Sára Vomočilová, Kryštof Tomšíček, Matouš Zach

HÚ / Morašice – Němčice 6 : 1

Vlastní výsledek se jeví celkem jednoznačně, avšak průběh hry byl vyrovnanější a to i díky tomu, že jsme zpočátku nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance. Toto se však postupně otočilo a my mohli zápas v poklidu dohrát.

Branky: Daniel Válek 3, František Flídr, Vojtěch Huryta, Josef Rosypal

HÚ / Morašice – Sebranice 11 : 1

Do tohoto utkání vlétli kluci jako uragán a myslím, že po 5 minutách bylo 4 : 0 a k vidění byly i nadále krásné branky a pěkné akce. Nutno sportovně přiznat, že soupeř měl ke střídání málo hráčů, což se postupně projevovalo na jejich hře. I tak si zaslouží náš tým pochvalu za předvedený výkon a až další turnaje nám ukáží jakou že výkonnost bude mít.

Branky: Daniel Válek 5, František Flídr 2, Martina Famfulíková, Sára Vomočilová, Kryštof Tomšíček, Matouš Zach

autor: František Bartoš

Mladší přípravka

První turnaj po dlouhé pauze jsme odehráli v Němčicích. Po odchodu kvalitního a početného ročníku 2011 tvoříme jako pokaždé v tomto období nový tým, a tak dnešek byl hodně o hledání nejlepších postů pro naše hráče, aby nás všechny fotbal bavil. Kromě domácího týmu jsme se utkali s béčkem Litomyšle. Zápasy trvaly 2×15 minut.

Sestava: Jaroslav Chaun, David Klusoň, Samuel Vomočil, David Boček, Matyáš Lněnička, Jan Svoboda, Štěpánka Gábrlíková, Štěpán Kovář

Němčice – Horní Újezd/Morašice 18:3 (9:2)

Kvalitní tým domácích na nás od začátku vletěl, navíc jsme si hru sami zbytečně komplikovali, klasický úvodní zápas, kdy jsme se dlouho rozkoukávali.

Branky: David Boček 2, David Klusoň

Litomyšl „B“ – Horní Újezd/Morašice 6:8 (4:4)

Trochu jsme přeskládali sestavu, první půle byla vyrovnaná, několikrát jsme prohrávali, ale vždy jsme dokázali brzy vyrovnat, ve druhé půli jsme byli lepší a neproměnili řadu šancí, ale i tak jsme dokázali dovést zápas do vítězného konce.

Branky: Jaroslav Chaun 4, David Klusoň 2, David Boček, vlastní

Tabulka turnaje:\ 1.Němčice (6 bodů)\ 2.Horní Újezd/Morašice (3 b.)\ 3.Litomyšl „B“ (0 b.)

autor: Mgr. Zdeněk Beneš


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.