V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice - Dolní Újezd "B" 1:2

Muži

Neúspěšná baráž

K poslednímu přátelskému zápasu tohoto krátkého jara jsme doma přivítali sousední Dolní Újezd. Ten tradičně namixoval trochu od "A", trochu od "B", my jsme do sestavy netradičně zamíchali J. Kubeše. Už při rozcvičce obou mužstev bylo znát, že za vysokých teplot se nikdo nechce zbytečně vysilovat a během zápasu to vypadalo podobně. Většinu času se hrálo mezi vápny a šancí bylo poskrovnu. Hosté, kteří více drželi míč, zahrozili dvěma nepřesnými střelami a jednou nastřelenou tyčí, u nás stojí za zmínku nepřesná hlavička J. Kopeckého zapomenutého při rohu na zadní tyči a slabá střela Válka, který po souhře s Novákem a Kopeckým zakončoval z levé strany. Druhý poločas probíhal ve stejném "nasazení" jen se občas gólově urodilo. Jako první se radovali hosté, když Špinar neudržel „Gangovu“ střelu a obrana pozdě reagovala na následnou dorážku. Vyrovnání zařídil oslavenec Chmelík, který využil celozápasového vysokého postavení hostujícího gólmana (koho by taky bavilo čekat ve výhni jestli se náhodou nepřiblíží nějaká střela )a jeho chybnou rozehrávku potrestal gólem a lá Schick. Poslední gól zaznamenali hosté, když Vít zachytil dlouhý míč v našem vápně, ale místo odkopu volil neúspěšnou kličku a po následné přihrávce na Mokrejše v okolí penalty to bylo 1:2. A bylo to tak až do konce.

  • Galerie: fotky ze zápasu
  • Sestava: J. Špinar – M. Černohorský, D. Štancl, M. Ropek, V. Tměj – D. Ondráček, M. Chmelík, Z. Skala, B. Válek – F. Bureš, M. Kopecký, V. Novák, J. Vít, J. Kopecký, J. Kubeš
  • Góly: M. Chmelík

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.