V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Dalsi Rok Je Historii

Obecné

Další rok je historií

Pokud patříte mezi pár jedinců, které zajímají historické statistiky našeho fotbalového oddílu, je tento článek určen pro vás. Pokud ne, plácejte se do hlavy v tichosti, ať nerušíte okolí.

Rok 2021 byl ve znamení tisícovek. Josef Kopecký založil klub mužských tisícovkářů a jubilejní zápas oslavil gólem a asistencí. Martin Ropek se k němu přidal do klubu morašických tisícovkářů a kromě upomínkového daru dostal přídavkem i málo vídanou poločasovou kanonádu.

Bohumilu Válkovi chybí po podzimu pouze jediný gól, aby se vyrovnal nejlepšímu střelci naší historie Petru Kutovi a zároveň se posunul historickým pořadím v odehraných zápasech (v mužích se přehoupl přes 400 zápasů a celkově už je 7. nejvytíženějším hráčem).

Milan Chmelík bude na svých umístěních mezi mužskými i celkovými vytrvalci během následujících tří let těžko něco měnit, ale svou zvýšenou kadencí posledních sezón už se prostřílel před Vojtěcha Štěpána do elitní třicítky střelců (když vezmeme v potaz, že nehrál za žáky a v mužích strávil dekádu na stoperu, je to záviděníhodná potence).

Jan Špinar přeskočil Němce Jana na pátém místě co do odchytaných zápasů za áčko a na jaře bude atakovat kótu 100.

Historické tabulky dorostu se bohužel nemají jak hýbat, nahlíženou přísnou statistickou optikou není dobrou zprávou ani to, že tabulky kategorií žáků a elévků se plní dětmi z Horního Újezdu, byť jim neochvějně vládnou příslušníci více či méně legendárních rodů - Famfulíková, Válek, Kopecký, Štancl.

Více, včetně Vás, pokud jste jeden z 647 lidí, co za nás kdy nastoupili, najdete přímým kliknutím zde. Přístup ze stránky jinak vede tudy a těm, co mají nemají rádi excel, ale mrtvá data, nabízíme toto.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.