V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Rodinny podnik

Přípravka

Rodinný podnik

Je trochu nadnesené říct, že druhý turnaj mladší přípravky pořádaly Morašice. Spíš se sluší říct, že to byla rodina Famfulíkových, která se postarala o vše od hraní po občerstvení, a poděkovat jim za to.

Na turnaji jsme odehráli tři dobré zápasy. Proti Litomyšli jsme předvedli v prvním poločase výborný výkon, Bystré a Čistá byly urostlejší a fotbalovější, ale i tak od nás nikdo nic nevypustil. Pochvala za bojovnost pro celý tým. Vyzdvihnout bych chtěl Adama Bartoše, který statečně zaskočil v brance za nemocnou Terezu Hlušičkovou, Julii Vodehnalovou, která zalepila díru v obraně, a Patrika Vurkminoviče, který svůj první turnaj ozdobil dvěma góly. Snad nám budou děti dělat radost svými výkony i nadále.

Sestava: Bartoš A. – Chaun J., Vodehnalová J., Valentín K., Vurkminovič P., Vomočilová M., Kovář Š., Veselíková T., Langr J., Langr I.

Výsledky:

Horní Újezd/Morašice – Litomyšl 8:1 (5:0)

branky: Chaun J. 2x, Veselíková T. 2x, Valentín K., Kovář Š., Vurkminovič P., Vodehnalová J.

Horní Újezd/Morašice – Čistá 3:10 (2:6)

branky: Chaun J. 2x, Vurkminovič P.

Horní Újezd/Morašice – Bystré 2:10 (1:6)

branky: Valentín K., Chaun J.

Tabulka turnaje:

1.Bystré

2.Čistá

3.Horní Újezd/Morašice

4.Litomyšl „B“

\ Mgr. Zdeněk Beneš


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.