Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Skoro 100

Přípravka

Skoro 100%

Mladší přípravka

Sestava: Hlušičková T. – Chaun J., Bartoš A., Vomočilová M., Vodehnalová J., Boštík M., Kovář Š., Veselíková T., Langr J., Langr I.

Horní Újezd/Morašice – Březová A 6:5 (2:3)

Vyrovnaný zápas, kdy jsme dlouho tahali za kratší konec provazu, jsme pro sebe rozhodli na v druhé půli, pochvala za bojovnost, i když se prohrávalo, pořád byla snaha s výsledkem něco udělat, což se vyplatilo.

Branky: Chaun J. 4x, Kovář Š. 2x

Horní Újezd/Morašice – Březová B 8:3 (2:2)

V první půli jsme se trápili, až po pauze se nám podařilo strhnout skóre na svoji stranu, pětibrankový rozdíl je pro soupeře až příliš krutý.

Branky: Chaun J. 5x, Kovář Š., Vodehnalová J., Vomočilová M.

Horní Újezd/Morašice – Sebranice 5:6 (3:5)

Také v našem posledním utkání byl k vidění vyrovnaný boj, soupeř nám v první půli v jednu chvíli utekl o tři góly, i když jsme se snažili, na lepší výsledek to v tomto zápase nebylo.

Branky: Chaun J. 2x, Boštík M., Bartoš A., Kovář Š.

Tabulka turnaje:

1.Sebranice (9 b.)

2.Horní Újezd/Morašice (6 b.)

3.Březová A (3 b.)

4.Březová B (0 b.)

Mgr. Zdeněk Beneš

Starší přípravka

Ani k tomuto turnaji jsme neodjížděli kompletní, omluveni byli David Klusoň a Sára Vomočilová. Dlouhodobě zraněný je Matěj Kovář.

HÚ / Morašice – Čistá 3 : 1

S tímto soupeřem jsme se utkali letos na podzim poprvé a tak nás čekalo vzájemné seznamování. Brzy jsme šli do vedení a průběh hry nasvědčoval, že si v klidu dojdeme pro vítězství. Opak byl však pravdou, druhý poločas byl zatím nejhorší z toho co jsme na podzim odehráli, vytratila se lehkost, bojovnost a hlavně chuť do hry, soupeř po zásluze snížil a zápas tak zdramatizoval

Branky: Šimon Flídr 1x, Fanda Flidr 1x, Jarda Chaun 1x.

HÚ / Morašice – Sebranice 2 : 1

Očekávali jsme velice vyrovnaný zápas, což se také potvrdilo. Soupeř měl balón více na svých kopačkách, ale my hrozili z rychlých protiútoků, z nichž jeden proměnil Jarda Chaun. Po přestávce se trefil po rozehrání rohového kopu Michal Kovář, ale soupeř byl dále nebezpečný a díky Martině Famfulíkové jsme však dokázali odolat, kontaktní gól vstřelili domácí se závěrečným hvizdem rozhodčího.

Branky: Jarda Chaun

HÚ / Morašice – Bystré 4 : 2

do utkání jsme vstoupili vcelku dobře a brzy vstřelili uklidňující branky, nicméně jsme si potom vybrali slabší chvilky a soupeři dovolili našimi chybami snížit a zápas zdramatizovat. O vítězství v zápase jsme však zabojovali a ze Sebranic si odvezli další turnajové vítězství.

Branky: Šimon Flídr 1x, David Boček 1x, Fanda Flídr 1x a Michal Kovář 1x.

Turnaj nás nezastihl v té nejlepší formě, ale i přesto jsme dokázali zápasy dotáhnout do vítězného konce, k vidění byla vyrovnaná utkání, což je to nejlepší pro další fotbalový růst všech zúčastněných hráčů.

František Bartoš


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.