V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Opatov vs Horní Újezd/Morašice

Mladší žáci

Férovka v Opatově

Třetí zápas aktuální sezony jsme odehráli v sobotu odpoledne na pěkném hřišti v Opatově. Hned od začátku se začal hrát důrazný, fyzicky náročný, ale férový fotbal. Již v 6. minutě jsme dostali gól po střele zpoza vápna, která zapadla pěkně pod břevno. Poté následovala část zápasu, která se odehrávala mezi vápny s minimem gólových šancí. Ve 24. minutě jsme vyrovnali na 1:1 po gólu Vojty Andrleho, který dostal pěknou přihrávku a následně předvedl krásnou individuální akci a zakončil do šibenice. Do konce prvního poločasu se již nic důležitého nestalo. Druhý poločas začal podobně jako první, hra byla vyrovnaná a hrálo se především mezi vápny. V 56. minutě jsme se dostali do vedení po přímém kopu z dálky, když Vojta Andrle zavěsil svoji střelu pod břevno a brankář byl na ni krátký. Po tomto gólu měl soupeř několik slibných šancí, ale naštěstí nic neproměnil, takže jsme dokráčeli k vítězství 2:1. Chtěl bych určitě pochválit hráče obou týmů za předvedený výkon a férový boj.

  • Sestava: Martina Famfulíková – Ondřej Kusý, Jan Kvapil, Josef Rosypal, Lukáš Mach, Kryštof Tomšíček, Jan Kopecký, Vojtěch Andrle, Matyáš Bulva, Filip Flídr
  • Góly: Vojtěch Andrle 2x

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.