Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Zapisy Do Historie

Obecné

Zápisy do historie

A jakých milníků a posunů kdo dosáhl v historických tabulkách? Při pohledu na tabulky celkové, zahrnující žáky, dorost a muže, musíme začít Bohumilem Válkem, který 7 jarními góly přeskočil Petra Kutu na čele střelců. M. Ropek a Chmelík se jedním gólem příblížili 11. resp.28. pozici, J. Štěpánovi jeden gól k posunu na sdílené 22.místo stačil. V zápasech se Válek přiblížil 600 zápasům, J. Štěpán dorovnal Holomka na 14. místě s 519 zápasy, V. Štancl pokořil hranici 500 zápasů a dorovnal bratrance Martina na 18. pozici.

V tabulkách čistě mužských se také činil Válek, když dotáhl na 3. místě střelců Františka Ropka a k dalším posunům mu tak pomůže "jen" 33, resp.58 gólů. M. Ropek se o něco přiblížil 9. Jiřímu Jánovi a hranici100 gólů (aktuálně 97), na chvost TOP 30 se prostřílel V. Štancl. V zápasech se o dvě příčky na 15. posunul Válek se 419 zápasy. Skala přeskočil co do zápasů Holomka a M. Štancla, ale zároveň ho o zápas předběhl V. Štancl, takže jim s 330, resp. 329 zápasy patří 21. a 22. příčka. A posun na 25. místo před A. Buriána zaznamenal navrátilec J. Štěpán (318 zápasů).

Co se týče odchytaných zápasů za áčko, V. Štancl se posunul o tři příčky na 14. pozici a Špinar zůstal jeden zápas od toho, aby se jako pátý gólman postavil mezi morašické tyče stokrát.

Aktivní hráči se na svá čísla mohou podívat na soupisce, bývalí hráči nefigurující v TOP 30 se mohou najít zde, zájemcům o historii připomínáme tuto záložku na našich stránkách.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.