V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Historicka Vrata

Obecné

Historická vrata

A závěrem sezóny 2022/2023 nabízíme pro milovníky ztraceného času / historických statistik aktualizované tabulky. Nějaké kulatiny a milníky jsme zmiňovali už během sezóny, nechť si každý najde sebe, kamaráda nebo "to svoje" sám. Nejkřiklavější posuny tabulkami zaznamenal díky nečekaně obsáhlému záskoku Martin Burián, který vystoupal na 13., resp. 11. místo v odehraných zápasech. Mezi muži se do TOP 20 prostartoval Zdeněk Skala. 42. mužem mezi třemi tyčemi áčka se stal Filip Halsbach, zmíněný Burián se prochytal se do dvacítky nejvytíženějších áčkářských gólmanů. V dorostenecké a žákovské kategorii se v TOP 30 změnila pouze střelecká tabulka žáků, do které se prostřílel Ondřej Žďára. Mezi elévky se na třetí místo posunul Jaroslav Chaun. Díky nástupu nových dětí do soutěží mladších přípravek jsme se přehoupli přes 700 hráčů, kteří prošli morašickým dresem. A v rodinných statistikách se díky odchodu Válků a jarní střelecké explozi áčkařského kapitána prostříleli na první místo Štanclovi.

Tolik k uplynulé sezóně, těšíme se naviděnou v té další.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.