Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Jaroměřice/Jevíčko dívky vs Horní Újezd/Morašice

Mladší žáci

Znovu na Malé Hané

Krásně prosluněné podzimní sobotní dopoledne vybízelo k domácím venkovním pracem a různému šumrdění kolem našich domečků. My jsme asi jiní. A tak jsme se po dvou týdenní pauze opět přesunuli mezi moravské kopce do Jaroměřic. Místní hřiště bylo pro některé naše hráče novou neznámou štací v poznávání hřišť a kiosků k nim přilehlých v našem okrese. Zato místní tým dívek jsme si pamatovali dobře již z nižší kategorie přípravek. Někteří si vzpomněli na staré rány, někteří na jména soupeřek.

První minuty byly velmi rozhárané. Přeci jen v hlavách hráčů, zvláště těch starších bylo ,,vždyť jsou to jen holky“. Jenže dívčí něžný styl nemá co do činění s pohlazením od maminky. Je o urputném bránění svého území a nevynechání žádného možného souboje. Až poté naši hráči pochopili, že to dnes nebude tak jednoduché utkání. Začali více kombinovat a využívat prostor celé šířky hřiště. Za což byli odměněni třemi poločasovými góly. Do druhé půle jsme vstoupili tak, jak jsme skončili tu první. Dobýváním. Děvčata bránily svých dvacet metrů a dělaly ze svého území nedobytnou tvrz. Postupem času se nějaké to okénko v obraně otevřelo a my mohli navyšovat skóre.

autor: Martin Kovář

  • Sestava: Štěpán Vojtěch, Kvapil Jan, Bulva Matyáš, Flídr Šimon, Vomočilová Sára, Kovář Matěj, Kovář Michal, Rosypal Josef, Chaun Jaroslav, Huryta Vojtěch.
  • Góly: Kvapil Jan 3, Rosypal Josef 2, Bulva Matyáš 2, Chaun Jaroslav 2, Flídr Šimon

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.