V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Němčice vs Horní Újezd/Morašice

Starší žáci

Jeden gólman za druhým

V neděli jsme odjeli k odpolednímu zápasu do Němčic. Sešlo se nás opět akorát 9. Tím, že nás zase doplnil Šimon Flídr, jsme měli alespoň jednoho navíc, který si mohl občas odpočinout. Začali jsme čisté s dívčím útokem Marťa a Sára a novým brankářem Vojtou Paťavou. A nezačali jsme moc dobře. Obdrželi jsme dvě rychlé branky a pak jsme pro zranění ruky museli opět poslat brankáře do pole. Ve zbytku poločasu už jsme zmátořili a bojovný fotbal nám přinesl i několik nevyužitých šancí.

Do druhého poločasu jsme nastoupili opět s novým brankářem. Tentokrát Honzou Kvapilem, který, ač se mu do brány moc nechtělo, předvedl skvělý výkon. Na třetí zásah soupeře jsme hned odpověděli, a i přes následný čtvrtý inkasovaný gól, byl náš výkon celkem vydařený. Musím všechny pochválit za bojovnost a opět poděkovat mladším žákům za jejich doplnění, bez kterého bychom nemohli odehrát zápas.

Miloš Kopecký

  • Sestava: Sára Vomočilová, Jan Kopecký, Šimon Flídr, Vojtěch Paťava, Zuzana Famfulíková, Ondřej Žďára, Vojtěch Huryta, Jan Kvapil, Filip Flídr, Martina Famfulíková, Vít Famfulík
  • Góly: Ondřej Žďára

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.