V sobotu 11.5. od 17:00 čeká muže derby v Dolním Újezdě. Od 15:00 jim "předzápas" obstará utkání starých gard.

V neděli 12.5. od 9:30 se na hřišti koná turnaj starších přípravek.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Borová vs Sebranice/Horní Újezd

Starší žáci

Nová doba

S posledním prázdninovým víkendem se rozjela nová žákovská sezóna, která nám přináší jednu zásadní změnu. Starší žáci se sloučili do trojklubí Morašice, Horní Újezd a Sebranice. Protože formálně trojklubí není možné, v tabulce nás proto najdete pouze jako Sebranice / Horní Újezd. Na první mistrovský zápas jsme odjeli do Telecího, kde jsme se utkali s týmem Borové. Zápas byl ještě poznamenán prázdninami, jednak nás bylo pouze 11, jednak hlavně ze začátku vázla souhra. Postupem času jsme si ale začali vytvářet šance, jenom je ne a ne proměnit. Až do podařené střely Lukáše Macha, který levou nohou uklidil balón do branky. Naše převaha pokračovala, některé šance byly opravdu pěkně vypracované, ale ujal se až ve 43.minutě rohový kop, ze kterého Lukáš Mach krásně našel Honzu Kvapila, který se nemýlil. Ještě několik naších šancí zůstalo bohužel nevyužito. Do příštího zápasu snad dáme dohromady lepší počet a pojedeme dál na vítězné vlně.

  • Sestava: Petr Kovář - Barbora Kovářová, Štěpán Němec, Pavel Šprojcar, Sára Vomočilová, Lukáš Mach, Jan Kvapil, Vojtěch Štěpán, Šimon Flídr, David Klusoň, Jan Kopecký, Jakub Dvořák, Josef Peška
  • Góly: Lukáš Mach, Jan Kvapil

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.