V sobotu 11.5. od 17:00 čeká muže derby v Dolním Újezdě. Od 15:00 jim "předzápas" obstará utkání starých gard.

V neděli 12.5. od 9:30 se na hřišti koná turnaj starších přípravek.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Sebranice/Horní Újezd vs Koclířov

Starší žáci

Třetí uzel do šňůry

V nedělním utkání nastoupili starší žáci proti týmu z Koclíŕova. Zápas jsme rozehráli dobře, v páté minutě Pepa Rosypal vstřelil úvodní branku. Soupeře jsme k ničemu vážnějšímu nepouštěli, ale zároveň jsme ani my v koncovce nevynikali. Až Pavel Šprojcar rozjel v devatenácté minutě menší kanonádu, na kterou navázal třemi brankami Štěpán Němec, a o zápase bylo takřka rozhodnuto. Soupeř do poločasu ještě stačil snížit skóre z pokutového kopu.

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu, jen soupeř více kousal. Zápas jsme dohráli v klidu a teď už se těšíme na nedělní utkání proti spojenému družstvu Němčic a Janova, ve kterém půjde o první místo. Doufám, že se nám bude dařit jako doteď.

  • Sestava: Petr Kovář - Jan Kopecký, Barbora Kovářová, Vojtěch Štěpán, Pavel Šprojcar, Lukáš Mach, Štěpán Němec, Patrik Novotný, Jan Kvapil, Matyáš Bulva, Filip Flídr, Josef Rosypal, Daniel Branda, Jakub Dvořák
  • Góly: Štěpán Němec 4, Pavel Šprojcar, Jan Kvapil, Matyáš Bulva, Filip Flídr, Josef Rosypal

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.