V sobotu 11.5. od 17:00 čeká muže derby v Dolním Újezdě. Od 15:00 jim "předzápas" obstará utkání starých gard.

V neděli 12.5. od 9:30 se na hřišti koná turnaj starších přípravek.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Březová vs Sebranice/Horní Újezd

Starší žáci

Vedení uhájeno až do konce

V neděli jsme zavítali se staršími žáky do Březové.  Počasí  nám přálo, tak to vypadalo na pěkné dopoledne.

První poločas jsme rozehráli dobře.  Měli jsme neustálý tlak, který jsme ne a ne proměnit.  Až ve dvacáté čtvrté minutě se nám podařilo skórovat. Pepa Rosypal uklidil balón tam, kam patřil už dávno: Do soupeřovy brány. A to bylo od nás na dlouho vše. Balón jsme měli i dále pod kontrolou my, ale herně jsme se hledali. A tak jsme dohráli i první poločas.

Do druhého poločasu soupeř nastoupil více namotivován a po pěti minutách srovnal skóre. Nám se potom dvěma brankami podařilo skóre navýšit zásluhou Štěpána Němce (46 min.) a Matyáše Bulvy (52 min.), ale to bylo od nás skoro všechno. Občas jsme lehce zahrozili, ale ke gólů to nevedlo. Naopak soupeř začínal čím dál víc hrozit.  V šedesáté osmé minutě snížil na 2:3. Poté jsme se začali strachovat o vítězství.  Rozhodčí nastavil dvě minuty a domácí spálili velkou šanci na srovnání.  Takže se nám podařilo zápas dotáhnout do vítězného konce.  Do příštího zápasu bychom měli nastoupit s větší bojovností.

  • Sestava: P. Kovář - J. Kopecký, B. Kovářová, V. Štěpán, P. Šprojcar, L. Mach, Š. Němec, P. Novotný, J. Kvapil, M. Bulva, D. Branda, J. Rosypal, J. Dvořák, J. Peška
  • Góly: J. Rosypal, Š. Němec, M. Bulva

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.