V sobotu 19.10. od 9:30 se v Morašicích koná turnaj starších přípravek. O herní i výsledkovou nápravu se muži pokusí opět doma v neděli 20.10. od 15:30 proti Hradci nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Tréninky a hry pro mladší každé pondělí a středu v 17:00.

Nase Hvezdicky

Obecné

Naše hvězdičky

Neuškodí ani připomenout, jak se daří našim mládežnickým vyslancům ve vyšších až nejvyšších patrech mládežnických soutěží.

Vojtěch Huryta, který v létě přestoupil do FK Pardubice, naskočil do všech zápasů 1.ligy žáků U14, v týmu dosud stoprocentního lídra nastoupil většinou v základní sestavě, ve zbylých byl mezi prvními náhradníky. Odkaz na soutěž zde

Martina Famfulíková hájila branku FK Pardubice dosud ve všech 4 odehraných zápasech české 1.ligy starších žákyň s bilancí dvou výher, dvou porážek a 7 inkasovaných gólů. Její soutěž najdete zde.

Daniel Válek letos ve Vysokém Mýtě hraje krajský přebor starších žáků, skupinu A, kam tato kategorie loni spadla. V dosavadních 5 zápasech tam nastřádal 6 gólů, viz statistiky soutěže zde.

Děkujeme jim za reprezentaci našeho oddílu a přejeme i nadále radost ze hry a dosažených výsledků.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.