V sobotu 19.10. od 9:30 se v Morašicích koná turnaj starších přípravek. O herní i výsledkovou nápravu se muži pokusí opět doma v neděli 20.10. od 15:30 proti Hradci nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Tréninky a hry pro mladší každé pondělí a středu v 17:00.

Čistá vs Horní Újezd/Morašice

Mladší žáci

Zbytečně těsné

Zatímco domácí Čistá šla na začátku do vedení z ojedinělé akce, naše vyrovnání o chvíli později byl zaslouženým výsledkem dosavadního obrazu hry. Celý poločas se hrál prakticky na jedné polovině, poločasový stav mohl klidně být 4:1, ale k větší efektivitě nám chyběl drajv. Když jsme se brzy po přestávce konečně dostali do vedení, zdálo se, že soupeř nemá na odpověď, ale po chybě v naší obraně se mu podařilo lacině srovnat. Pak to byla stejná písnička jako v prvním poločase, ale 2 minuty před koncem se nám zaslouženě, ale vlastně šťastně podařilo překlopit zápas na naši stranu.

Jiří Lněnička

  • Sestava: Lukáš Mach, Marek Renza, Lukáš Tichý, Markéta Lněničková, Magdalena Drábková, Patrik Vukmirovič, Viktor Špás, Julie Vodehnalová, Samuel Vomočil, David Boček, David Klusoň, Tereza Hlušičková, Jan Langr, Jaroslav Chaun, Šimon Vrbica, Damián Záleský, Jonáš Rovner, Antonín Krejsa
  • Góly: David Klusoň 2, David Boček

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.