Letní přestávka je holt krátká, novou sezónu zahájí muži již začátkem srpna pohárovým utkáním v Němčicích, takže není na co čekat. Příprava začíná v úterý 16. 7.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Co Bylo

Obecné

Co bylo

Uplynulý soutěžní ročník se do naší historie rozhodně nezapíše nijak výrazným písmem. Náš tým mužů se touto sezónou od začátku protrápil. Slabá tréninková účast a početná zranění v úzkém kádru se v zápasech projevila především na útočné činnosti, když je slabá produktivita stála výhry nad herně slabšími soupeři, nakonec z toho bylo nelichotivé 9.místo.

Starší žáci se letos prezentovali dobrým fotbalem, ale žehrali na koncovku. Konečné 6. místo tak příliš nevypovídá o jejich herní kvalitě, která je pro příští ročník velkým příslibem.

Mladší žáci se účastnili soutěže na Chrudimsku a v konkurenci málo známých soupeřů obsadili s bilancí 17 výher z 21 zápasů skvělé 2.místo.

Starší přípravka obsadila na finálovém turnaji v Březové 5.míto z 11 účastníků, což je vzhledem k výsledkům jejich turnajů poměrně odpovídající umístění. K nejlepším něco chybělo, o to hezčí je, že se podařilo vyhrát na jaře zrovna turnaj konaný v Morašicích.

Mladší přípravka patřila celou sezónu k nejlepším tymům soutěže, což se podařilo dokázat na závěrečném poháru v Jevíčku, odkud si přivezli po stoprocentních výsledcích nejcennější trofej.

Poděkování za uplynulou sezónu patří především trenérům mládeže, kterými byli Jirka Famfulík, Honza Špinar, David Severa a Martin Štancl, ale také všem, co pomáhají zabezpečit, že budeme hrát na posekaném hřišti v čistých dresech a budeme si k tomu moct i něco zakousnout. Velký dík za výbornou spolupráci i personální nasazení patří také Tělovýchovné jednotě Horní Újezd, se kterou sdílíme všechny mládežnické kategorie.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.