Letní přestávka je holt krátká, novou sezónu zahájí muži již začátkem srpna pohárovým utkáním v Němčicích, takže není na co čekat. Příprava začíná v úterý 16. 7.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Sebranice/Horní Újezd vs Koclířov

Starší žáci

Naladění na finále

V nedělním zápase na našem domácím morašickém hřišti, jsme přivítali soupeře z Koclířova. Nastoupili jsme v plné sestavě. Zápas jsme měli od začátku ve své režii. Hráli jsme pěkný technický fotbal, až na tu koncovku. Soupeř měl pár rychlých výpadků, které naštěstí neproměnil. Nám se podařilo vstřelit branku až v 17. minutě, když Filip Flídr prostřelil gólmana. V prvním poločase se trefil ještě Štěpán Němec a vnesl na naše kopačky klid. Ve druhém poločase jsme soupeři nasázeli ještě pět branek a došli si pro nakonec jednoznačné vítězství. Tak doufejme, že si to přeneseme i do příštího zápasu. Budeme hrát zřejmě o první místo v sobotu v Němčicich.

  • Sestava: Petr Kovář - Vojtěch Štěpán, Jan Kopecký, Josef Rosypal, Lukáš Mach, Pavel Šprojcar, Jan Kvapil, Patrik Novotný, Štěpán Němec, Matyáš Bulva, Filip Flídr, Josef Peška
  • Góly: Štěpán Němec 3, Filip Flídr 2, Jan Kvapil, Pavel Šprojcar

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.