V sobotu 19.10. od 9:30 se v Morašicích koná turnaj starších přípravek. O herní i výsledkovou nápravu se muži pokusí opět doma v neděli 20.10. od 15:30 proti Hradci nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Tréninky a hry pro mladší každé pondělí a středu v 17:00.

Březová vs Sebranice/Horní Újezd

Starší žáci

O bod druzí

Poslední jarní utkání jsme odehráli v neděli dopoledne na hřišti v Březové. Od začátku jsme soupeře lehce přehrávali, dostávali jsme se před vápno a zkoušeli střelbu která ne a ne tam zapadnout.  V sedmnácté minutě se to konečně podařilo Filipu Flídrovi. Dále jsme hráli stejnou hru, ale další uklidňující gól nepřišel. I soupeř si vytvořil několik pěkných šancí, ale žádnou neproměnil, a tak jsme v poslední minutě upravili skóre na 2:0 opět gólem Filipa Flídra. Sezónu jsme dohráli na druhém místě za Němčicemi o jeden bod. Všem hráčům se sluší poděkovat za celou sezónu a popřát jim mnoho dalších fotbalových úspěchů.

  • Sestava: Petr Kovář - Barbora Kovářová, Jan Kopecký, Lukáš Mach, Josef Rosypal, Patrik Novotný, Jan Kvapil, Josef Peška, Pavel Šprojcar, Filip Flídr, Matyáš Vomáčka
  • Góly: Filip Flídr 2

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.