Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Valy

Ztráta dvou bodů

V zimním čase, alespoň co se teploty týče k nám přijelo mužstvo nedaleko krajského města, Valy. Celý první poločas probíhal v okolí středového kruhu a ani jedna jedenáctka se nedostala do šestnáctky k nějaké větší šanci, kromě několika rohových kopů, po jejichž zahrání chybělo málo k vstřelení branky. Čili šířit se nějak podrobněji o úvodní půlce je zcela zbytečné.

Jakmile se oba týmy vrátili z kabiny, došlo k proměně pouze jejich stran, jinak hra zvostala téměř stejná. Na domácí, tudíž naší straně, se zrodili dvě velké šance. Nejdřív Burian po Válkově nahrávce sám před brankářem minul jeho i 3 tyče za ním a pár minut před koncem vyrazil střelu Šplíchala hostující brankář, dorážka šla pouze do boční sítě. Valy zahrávali většinu standartních situací na Michala, zřejmě Bažanta, ale největší šance měli z rohových kopů, které párkrát musela naše obrana odvracet těsně z předbrány.

Zisk bodu na domácím hřišti s týmem, který se pohybuje v podobných bodově vertikálních příčkách se dá spíše definovat jako ztráta, uvidíme, co se bude dít za týden v Moravské Třebové.

Zápas: Morašice - Valy 0:0

Žluté karty: M.Ropek

Sestava: J.Lněnička - M.Klement, M.Chmelík, J.Kopecký, M.Ropek - J.Jokeš, J.Kubeš, B.Válek, R.Pražák (J.Famfulík) - M.Burian, Z.Škoda (J.Šplíchal)


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.