V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Moravany vs Morašice

Jen dva kříže...

Burian opět v základu a Kříž na střídačce. Tím se alespoň v myslích mohla zvýšit naděje na úspěch. Jelikož Vomáčka přestal kouřit, jeho plíce dostaly šanci na kraji zálohy, aby ukázaly, zda to těžké rozhodnutí plné bezesných nocí, třesoucích se rukou a zkažených zubů od okousaných propisek bylo k něčemu dobré.

Úvod zápasu byl jako z učebnice pro mírně pokročilé kuželkáře. Taková poklidná hra při sluníčku bez akcí, při nichž by stoupal krevní tlak a klesala brada přihlížejícich. Domácí brankář všechny naše centry s přehledem sbíral, na druhé straně Prešinský jednou zaváhal a jen tak tak stačil míč odkopnout do autu. To bylo z prvního poločasu asi tak všechno.

Po přestávce se do hry zapojil již dříve zmiňovaný Kříž a Moravany tak nějak ožily. Po autu Kříž nahrál za sebe a balón se dostal přes velké vápno až k osamocenému Lukasovi, který pohodlně otevřel skóre. O několik minut později prošel po lajně jeden z moravanských přes Štancla, Ropka i Jokeše, našel na vápně Kříže, jenž přidal střelou k tyči druhý gól. Holomek se přesunul do útoku a pár minut před koncem poslal do úniku Válka, který naši první pořádnou střelou mezi tyče v zápase snížil na rozdíl jedné branky. Víc už se ale udělat nestihlo, tak jsme si opět připsali nulové bodové ohodnocení.

Zápas: Moravany - Morašice 2:1

Góly: B.Válek

Žluté karty: J.Kubeš, Z.Škoda

Sestava: M.Prešinský - M.Klement, M.Chmelík, M.Ropek, J.Jokeš - Pavel Kuta, T.Holomek, M.Štancl, P.Vomáčka (J.Kubeš) - M.Burian (J.Růžek), Z.Škoda (B.Válek) 


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.