Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Dolní újezd

Standartní Vomáčka

Naším hlavním úkolem bylo po nepovedeném zápase ve Valech ukázat, že jsme si opravdu jen spletli mistrovské utkání s odpolední vycházkou do lesa a hledáním hub. Také si nekomplikovat situaci a jednoduše se pokusit získat nějaké body.

Prakticky celý zápas se odvíjel od toho, jestli se povede někomu skórovat ze standartní situace a těch nebylo zrovna málo. Jako první se prosadil jeden z újezdských stožárů. Po neodpískaném faulu na Ropka hasil přechod do útoku u lajny Jokeš. Z nařízeného přímého kopu si na míč naběhl Martin Vomáčka, hlavou otevřel skóre a tím pro něj podzim skončil, neboť o pár minut později si šlapně došlápl v souboji. Z prního poločasu se neujal ani jeden z velmi doře zahrávaných přímáků Pavla Kuty. Všechno končilo na hlavě Vomáčky, Havrana, nebo Svobody.

Ve druhé půli jsme byli určitě bojovnější a nebýt předkopnutí, mohl jít Škoda na Klusoně sám. Při zahrávání standartek se do vápna začal vysouvat Chmelík, nejprve na míč o fous nedosáhl, druhý pokus mu reflexivně vytáhl nad břevno Klusoň a do třetice po hlavičce Buriana dorazil vypadnuvší míč na místo určení. Tím skončilo derby zřejmě spravedlivou a nekonfliktní remízou.

Zápas: Morašice - Dolní Újezd 1:1

Góly: M.Chmelík

Žluté karty: M.Klement, P.Vomáčka

Sestava: M.Prešinský - M.Klement, M.Chmelík, M.Ropek, J.Jokeš - Pavel Kuta, J.Růžek (J.Kopecký), M.Štancl, B.Válek - P.Vomáčka, Z.Škoda (M.Burian)


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.